Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain választás képes leírás - Internetes munka.tlap.hu
részletek »

Domain választás - Internetes munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetesmunka.tlap.hu » Domain választás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Domain ABC

Domain ABC

A hazai domain nevek értékébe enged bepillantást a napokban zárult domain adás-vétel. A Vatera aukciós portálon lebonyolított licitálás során a blogolj.hu domain nevet értékesítette addigi kezelője. Az internetes azonosító 'leütési ára' 90000 Ft. volt. Az ár - sajnos - elmarad a külföldi piacokon tapasztaltaktól, azonban az adás-vétel visszaigazolja, hogy a válság ellenére is fennmaradt az érdeklődés a domain nevek iránt.

DomainTank

DomainTank

Akkreditált .hu domain regisztrátorként a .hu és az összes keresettebb külföldi végződésű domainek regisztrációját online rendelési felülettel tesszük lehetővé. .hu domain regisztrációjánál egyedi dokumentumkezelésünk által csak az első rendelésnél van szükség dokumentumbeküldésre, továbbiakban nem. Rendszerünk viszonteladók felé is nyitott. Minden ügyfelünknek korlátlan számú e-mail fiókot biztosítunk. Napi biztonsági mentés külön kérésre bővíthető. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Otthoni munkalehetőségek magazin hírek
Otthoni munka hirdetések
Otthoni munka hirdetések Az internet megjelenésével, egyre népszerűbbek lettek az otthoni munka lehetőségek. A Facebook pedig teret ad az ilyen csoportok megjelenésének, így egyre több otthoni munka csoport jön létre, amiben mindenki mindenkit próbál beszervezni a saját online munkájába, ami zömében MLM munkáról szól. Ebben a cikkben ezekről a csoportokról és a benne található...
Otthoni munka
Otthoni munka Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma,...
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak...
Kié a domain?

Kié a domain?

Megtudhatos innen kié a domain. Használd mikor meg akarod tudni kié a domain s ha nem titkosította akkor még az elérhetőségét is megtalálodMegtudhatos innen kié a domain. Használd mikor meg akarod tudni kié a domain s ha nem titkosította akkor még az elérhetőségét is megtalálod.

Nemzetközi domain név regisztráció

Nemzetközi domain név regisztráció

Tisztelt Cím! Szeretném az Önök figyelmébe ajánlani ezt a linket, mivel úgy gondolom, hogy az oldalon helye lenne, mert bele illik oldaluk profiljába és jelenleg nem található meg rajta. A link mögötti weboldalon megbízható, évek óta működő vállalkozás található. Ha elérhető lenne Önöktől is, akkor az Önök felhasználói is gazdagabbak lennének egy újabb hasznos, megbízható oldal elérhetőségével és nőne a piaci látószögük is ez által. Bizalmukat, hogy az ajánlott linket engedélyezik, előre is köszönöm.

Regisztrátorok

Regisztrátorok

A jelen Domainregisztrációs Szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) az alábbi fogalmakat a következő értelemben használja: Domain: Önálló Internet tartomány, az Internet címek egy halmazához neveket rendelő adatbázis. Domain név: Alfanumerikus karakterekből álló műszaki azonosító, amelyet elsősorban a könnyebb megjegyezhetősége miatt az internetes kommunikációhoz nélkülözhetetlen Internet címek helyett használnak. Jelen Szabályzat olyan domain nevekre vonatkozik, amelyek helye az internetes domain rendszerben közvetlenül a .hu felső szintű, vagy valamelyik az alá rendelt második szintű közdomain alatt van (pl. cegnev.hu, cegnev.co.hu). Az ékezetes (vagy nemzetközi terminológiával IDN) domain nevek a név szerverekben kódolt formában tárolódnak, míg felhasználói szinten általában kódolatlan formában jelennek meg, ezért ha külön nincs jelölve, akkor a jelen Szabályzatban domain név alatt a kódolatlan forma értendő. Felső szintű domain: Közvetlenül az internetes domain rendszer gyökerében delegált .hu domain. Második szintű domain: Közvetlenül a .hu felső szintű domain alatt delegált domain (pl. info.hu). Közdomain: A .hu felső szintű, továbbá ez alatt szükség szerint megnyitott oly

Szabad domain nevek keresése

Szabad domain nevek keresése

Domain regisztráció. Domain információk lekérdezése. Szabad domain nevek keresése.

Tartománynév

Tartománynév

Tartománynév, .aero, .arpa, .asia, .bank, .berlin, .bitnet, .biz, .bzh, .cat, .com A domén a számítógépek (kiszolgálók) azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, ún. IP-címe van, ami hasonló a személyi igazolvány számunkhoz. A számítógépek közötti kommunikáció (adatátvitel) ezen címek között zajlik. A doménnevek valójában ezen nehezen megjegyezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé, egyben egyedivé. A legfelsőbb szintű doménnevek - végződésük alapján - alapvetően két nagy csoportba oszthatók: nemzetközi fődomének és nemzeti domének. A nemzetközi fődomének (Top Level Domain - legfelső szintű tartomány) közé tartozik például a .com (kereskedelmi tevékenységet jelöl), a .net (hálózatot - network-öt jelöl) vagy épp a .org (szervezet) kiterjesztésű doménvégződések. A nemzeti domének végződései egy-egy ország nevéből képzett rövidítések (az ISO 3166-1 szabvány szerint), például: .hu - Magyarország, .at - Ausztria, .de - Németország, .fr - Franciaország, .jp - Japán. A doméneket speciális alkalmazások (DNS - névszerverek) tartják számon és böngészés alkalmával azonosítják, párosítják a hozzá tartozó IP-címmel.

Tuti menü