Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internet marketing képes leírás - Internetes munka.tlap.hu
részletek »

Internet marketing - Internetes munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetesmunka.tlap.hu » Internet marketing
Keresés
Találatok száma - 10 db
A hatékony honlap!

A hatékony honlap!

Login név: Jelszó: Belépés Honlapkészítés mindenkinek Hatékony és valódi üzletet, és valódi nyereséghozó honlapot lehet készíteni akár úgy is, hogy a honlapkészítés és az online marketing tanácsadás a végén nem kerül többe, mint 50-100 Ft. Az A A Honlapkészítés Kft. személyre szabott honlapokat készít: mindenkinek olyat és annyiért, ami a megrendelőnek a legjobban megéri. Azonban mindenképpen olyat, amely nagyon gyorsan megtérül, kerüljön a honlapkészítés csak pár ezer forintba, vagy legyen egy több millió forintos portál. Ne felejtse: kerülhet egy honlapkészítés akár 50.000 Ft-ba, kidobott pénz, ha az az Interneten nem megtalálható, mert a keresők nem ismerik, vagy ha nem hoz üzletet, mert nincs mögötte marketing stratégia. Honlap, mely nem megtalálható, olyan mint ha egy tanyán nyitnánk egy üzletet, és senkinek nem szólnánk róla. Mi kell ahhoz, hogy megtaláljanak az Interneten? Mit jelent az Online marketing tanácsadás? Honlapkészítés és online marketing tanácsadás mikro vállalkozásoknak, avagy az első honlapom.

Google AdWords kampány indítása

Google AdWords kampány indítása

Közel tíz éves tapasztalattal rendelkező net-Position Kft. Budapesten található, a XI. kerületben. A kizárólag professzionális csapattal együtt dolgozó cég mindenki számára készséggel áll rendelkezésre, amennyiben a weblapokkal felmerülő kérdése támad. Google AdWords kampányok indítása, valamint kezelése és a keresőoptimalizálás is a szakszerű segítségnyújtáshoz tartozik, valamint a weblapok elkészítésében is lehet a cégre számítani. A weblapjukon feltüntetett telefonszámokon és e-mail címeken hétköznaponként állnak rendelkezésre a profi szakemberek.

Internet marketing oktatás

Internet marketing oktatás

Marketing és Internet marketing oktatás, tanácsadás, tréning, tanfolyamok, kereső optimalizálás Miért válasszon minket? Mert: Több éves honlapkészítési tapasztalattal rendelkezünk A honlap kivitelezést, tervezést az Ön ötletei alapján végezzük Ingyenes tanácsadással állunk rendelkezésére Rendelkezünk referenciákkal Gyorsan, olcsón elkészítjük a honlapot Tapasztalt webdesignerekkel és programozókkal dolgozunk Egyszerűen kezelhető admin felületet adunk a honlaphoz, amivel weblapkészítési ismeretek nélkül frissítheti honlapja tartalmát Nincs havi díj Keresőbarát honlap kialakítás Optimalizáljuk a honlapot, hogy a keresőkben az első oldalon legyen!

Otthoni munkalehetőségek magazin hírek
Otthoni munka hirdetések
Otthoni munka hirdetések Az internet megjelenésével, egyre népszerűbbek lettek az otthoni munka lehetőségek. A Facebook pedig teret ad az ilyen csoportok megjelenésének, így egyre több otthoni munka csoport jön létre, amiben mindenki mindenkit próbál beszervezni a saját online munkájába, ami zömében MLM munkáról szól. Ebben a cikkben ezekről a csoportokról és a benne található...
Otthoni munka
Otthoni munka Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma,...
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak...
Keresőmarketing Portfolió

Keresőmarketing Portfolió

Ön optimista vállalkozása jövőjét illetően? Keresőmarketing szolgáltatás - Az ügyféltermelő weboldalak háttere Gondolt már arra, hogy nap mint nap mekkora lehetőséget szalaszt el azáltal, hogy átengedi a versenytársainak a Google keresőből érkező vásárlókat, vevőket, megrendelőket, ügyfeleket? Ha az Ön weboldala nincs ott az ágazatának legfontosabb keresőszavaira a Google első 10 találatában, ma már jó néhány ágazatban az első 5 találatban, akkor nap mint nap kockáztatja saját vállalkozásának létét, az életben maradást. A Honlap optimalizálás nem egy kereső, hanem maga A Piac. A Google keresőben a kereslet és a kínálat talál egymásra. A Google egy piac, a jelen és a jövő piaca, mely eddig még nem látott módon és hatékonysággal "hozza össze" a szereplőket, a vevőket és az eladókat, a vállalatokat és a megrendelőket, az üzleti partnereket. Az Ön üzlete, legyen az egy egyszerű céges honlap vagy egy több ezer termékből álló webáruház, ha felületesen, nem hatékonyan van jelen a keresőkben, úgy alapvetően nem létezik. Lehet, hogy az elkövetkezendő időszakot, ezt a néhány évet még túléli, de 5-10 év múlva már csak kizárólag az Interneten keresztül lesz képes értékesíteni és növekedni.

Keresőoptimalizálás garanciával

Keresőoptimalizálás garanciával

Keresőoptimalizálás, keresőmarketing (Search Engine Optimization ? SEO) Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal elérheti, hogy honlapja előkelő helyen jelenjen meg a keresőkben, a szolgáltatására/termékeire jellemző kulcsszavakra. Ilyenkor fontos, hogy internetes keresőt (Google) használva is egyszerűen jussanak el az Ön honlapjára ? ennek pedig az a feltétele, hogy a megfelelő szavakra keresve az Ön honlapja az első oldalon azon belül is lehetőleg az első három találati helyen szerepeljen. Néhány lépésben a találati listák elejére? Nyitó megbeszélés, egyeztetés az esetleges kulcsszavakról ? Az első megbeszélés alkalmával, arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjük cégük tevékenységét. A közös megbeszélésen már megvitatjuk az Önök által legfontosabbnak megítélt kulcsszavakat. Ezt követően összeállítunk egy kulcsszó listát azokból a keresőszavakból, amelyek az Önök termékeire / szolgáltatásaira jellemzőek lehetnek

Marketing megoldások

Marketing megoldások

A felkészültség és a megfelelő tanácsadók jelentősége soha nem volt nagyobb mint a napjainkban. Ez a weboldal a hazai online vállalkozás és internet marketing legjobb gyakorlati szakembereinek személyes támogatását, több mint 10 éves tapasztalatát, harceddzett, lövészárokban próbált tudását bocsátja az Ön rendelkezésére. Én magam Schlingloff Sándor, Csepregi Balázzsal és Khauth Györggyel a www.marketingszoftverek.hu, a www.internet-marketing.hu, valamint a www.profitkepzo.hu társtulajdonosaival közösen az általunk elképzelhető legteljesebb kiképzési programot állítottuk össze. A világszínvonalon is forradalminak számító vadonatúj képzési és támogatási rendszerektől, a zseniális marketing tanításokon és a legkifinomultabb marketing automatizálási szoftvereken át a szinte instant piaci jelenlétet biztosító népszerűsítési lehetőségekig széles skálán megtalál mindent, ami a pillanatnyi helyzetének megfelelően ideális megoldást jelent Önnek.

Marketing stratégiák

Marketing stratégiák

Egyszerű, működő, költségtakarékos, marketing stratégiák kis- és középvállalatoknak Mihez kezdj ELŐSZÖR, hogy a marketinged hatása azonnal ugrásszerű javulásnak indulhasson... Hogyan tudsz takarékos vagy akár ingyenes marketing eszközökkel FIGYELMET PARANCSOLNI és ÚJ VEVŐKET SZEREZNI a piacon... NEM A TE HIBÁD, hogy nem értesz a marketinghez - a kiscégek többségét ELSŐ GENERÁCIÓS VÁLLALKOZÓK vezetik, akiknek nem volt honnan megtanulniuk, nem volt kitől 'örökölniük' a kisvállalati marketinget! Hogyan fogj bele, és mi az első 3 lecke, amit meg kell tanulnod? A 'hagyományos' kisvállalati marketing, amit mindenhol látsz, miért nem termel pénzt a cégeknek - és a 'commandós' marketing hogyan oldja meg az ÖSSZES marketing problémádat... A két legnagyobb hazugság a marketingről, amit a multik és a reklámügynökségeik el akarnak hitetni a kiscégekkel, hogy elijesszék őket a 'játékszerüktől'...

Marketing Tippek

Marketing Tippek

A MarketingSzemlélet blog olyan marketing megoldásokat tartalmaz, ami segít egy kereskedőnek nagyobb profitot termelni. Itt nem csak reklámról esik szó, hanem olyan alapvető kérdéseket feszeget a blog szertője, ami elengedhetetlen, hogy valaki sikeres legyen, legyen az online vagy offline terület. Aki szereti a mellébeszélést, a dicsérgetést azoknak nem ajánljuk az oldalt. Hiszen a szerző célja olyan vállalkozások felépítése ebben a nehéz gazdasági helyzetben, melyek nem az olcsó áraik miatt népszerűek.

Online marketing stratégia örök garanciával

Online marketing stratégia örök garanciával

Egy weboldal a 21. században nem sokat ér online marketing nélkül, ezért olyan egyedi weboldalakat készítünk, melyek mérhetően teljesítik rendeltetésük célját. Ma már az elsőre megpillantott tartalom és annak minősége a fontos. Ez az első lépés, hogy a látogatót ügyféllé változtasd, ezért ha velünk dolgozol, weboldaladnak profi megjelenést készítünk, profi tartalommal. Számunkra fontos az értékteremtés, a Te sikerélményed, ezért vállalunk örök garanciát az átadott munkára. Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass el weboldalunkra, ahol most részt vehetsz ingyenes e-mail tréningünkön, melyben megmutatjuk, hogyan csinálj vevőt látogatóidból és profitálj többet weboldaladból.

Hirdetés
Online vállalkozási tanácsok

Online vállalkozási tanácsok

Ha belevágtál az online vállalkozásba, de csak döcögősen halad a munka, ha a kérdéseidre sehol sem kapsz választ, akkor ez az oldal neked szól!

Tuti menü